Vis- en andere schotels

Wij verzorgen graag voor u uw koude visschotels, voor als u uw gasten wilt verrassen op een culinaire en uitzonderlijke manier.
Deze mooie visschotels met daarop alle luxe vissoorten zijn bij ons te bestellen vanaf 4 personen.

Ook hebben wij gedacht aan uw gasten die geen vis lusten (ze weten niet wat ze missen), daarom verzorgen wij ook luxe vleesschotels vanaf 4 personen.
Wij hebben ook een speciale Feestsalade van half vis en half vlees. Deze is voor 4 personen.

Wij zijn ook uw adres voor Vishapjes een mooie schaal met luxe vishapjes op stukjes stokbrood. schalen vanaf minimaal 30 hapjes.

Ook kunt u bij ons terecht voor uw visgourmet. Onze schotels zijn gevuld met overheerlijk gemarineerde verse vis ,die stevig van structuur zijn en dus perfect geschikt om te gourmetten.
Schotels moeten minimaal 1 dag van te voren besteld worden.

Heeft u andere wensen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons gerust of gebruik het contactformulier op deze website.

Hier onder een overzicht van onze schotels (de schotel kan afwijken van de afbeelding)

 

Luxe – visschotel – 4 pers. €55,00

Onze luxe visschotel bestaat o.a uit
Een huisgemaakte zalmsalade omringd
met gerookte zalm en paling, tomaat, Hollandse garnalen,rose garnalen, gerookte makreel, gekookte mosselen, haring, gevulde eieren, forel filet, krabflackes en rivierkreeftjes.

 

Feestsalade – 4 personen – €54,00

Deze salade is een vis- en vleessalade en bestaat ui o.a: huisgemaakte zalm- en vleessalade, gerookte zalm, paling, tomaat met Hollandse garnalen, rose garnalen, gerookte makreel, krabflackes,haring, ardennerham,boerenham, rosbief,Italiaanse salami, gehaktballetjes, gevulde eieren, roombrie,meloen en ananas. Diverse sausjes en kruidenboter worden bijgeleverd.

 

Luxe visgourmet – 4 pers – €39,00
Deze schotel bevat de fijnste vissoorten zoals: Gemarineerde zalm, tonijn, pangasius, tilapia, zeewolf filet ,gekookte mosselen, roerbak Gamba’s, grote Gamba’s.

 

 

 

Visgourmet – 4 pers – €27,50

Gemarineerde Zalm, Tilapia, Pangasius spiesjes, Roerbak garnalen.